Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl RPG

Gossip girl here.. Your one and only source into the scandalous lives of manhattan's elite.. And who am i? That's a secret i'll never tell.. You know you love me.. X.O.X.O

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Similar topics
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Времето
Баскетболно игрище  - Page 4 2452752PПрез тази седмица времето ще е предимно слънчево, като само на места в следобедните часове може да има променлива облачност с краткотрайни превалявания. Температурите ще бъдат между 18 и 22 градуса.
Gossip Girl’s blog
Вижте новата клюка на "Клюкарката" Баскетболно игрище  - Page 4 Gglogo
Latest topics
» Only mine <3
Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПон Май 16, 2016 1:47 pm by Катрин ♥

» Стая № 217
Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeСря Сеп 14, 2011 3:16 pm by Lucas Scott

» Младоженския апартамнет
Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeСря Сеп 14, 2011 3:03 pm by Haley James Scott

» Ресторантът за сватбата
Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Авг 26, 2011 9:27 pm by Сия Милано

» Размяна на банери
Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeВто Авг 23, 2011 7:24 am by Нина Кейн

» ♥..You’ve got every right.. To a beautiful life..♥
Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Авг 19, 2011 5:41 pm by Dean Winchester

» Къщата на Дийн
Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Авг 19, 2011 5:40 pm by Dean Winchester

» Анджелика Стивънс
Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Авг 19, 2011 9:05 am by Анджелика Стивънс

»  Въпроси
Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Авг 19, 2011 8:15 am by Елизабет Торето

Музика

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Top posters
Сия Милано
Баскетболно игрище  - Page 4 I_vote_lcapБаскетболно игрище  - Page 4 I_voting_barБаскетболно игрище  - Page 4 I_vote_rcap 
Haley James Scott
Баскетболно игрище  - Page 4 I_vote_lcapБаскетболно игрище  - Page 4 I_voting_barБаскетболно игрище  - Page 4 I_vote_rcap 
James Collins
Lucas Scott
Blair Woldorf
Nathan Scott
Катрин ♥
Dean Winchester
Вероника Мейсън
Jamie Lucas Scott
Часовник

Баскетболно игрище

Go down 
+15
Dean Winchester
Layla FeeL James
Natalie Sky
Джейкъб Блек
James Collins
Jamie Lucas Scott
Даниел Смит
Nathan Scott
Peyton Sawyer
Серина Ван Дер Уудсън
Blair Woldorf
Haley James Scott
Вероника Мейсън
Lucas Scott
Сия Милано
19 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
АвторСъобщение
Серина Ван Дер Уудсън
Upper East Sider
Upper East Sider
Серина Ван Дер Уудсън

Брой мнения : 198

Character sheet
Име Име: Серина
Връзка Връзка: Нейт Арчибалд
Години Години: 18

Баскетболно игрище  - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 7:38 pm

Alyssa Pettyfer написа:
Серина Ван Дер Уудсън написа:
С Алиса се разбрахме заедно да отидем на бала.Не се бях чувала с Нейт от доста време .. започваше да ми липсва ужасно много.Дано го видех тази вечер. Алиса ме взе от нас с лимузината и се запътихме към балът.Надявах се всичко да бъде организирано както се бяхме надявали.Музиката се чуваше от далеч,когато влязохме салонът беше пълен с ученици.Огледах се и видях доста познати лица. С Алиса се запътихме към питиетата .. бяха пуншове .. беше леко комично при положение тук всеки пиеше само алкохол.С Алиса се спогледахме и леко се засмяхме,но си взехме по една чашка.
-Е .. какво мислиш? Аз и още няколко момичета организирахме това!-попитах я аз,като отпих от напитката.
Имаше бал в училище..Серина ми се обади въодушевена и се разбрахме да отидем заедно ..щеше да бъде забавно..Посветих останалата част от деня в спа процедури исках пълна рекалсация....Дойде време да се приготвя и отделих час в избиране на рокля, прическа,обувки, и грим и маската...Тръгнах от нас и минах да взема Серина..Леко закъсняхме с около 20 минути
-Трафик!-засмях се и вдигнах рамене
Накрая пристигнахме и партито се чуваше още отвън..когато влезнахме всичко беше страхотно, музика, танци, пиене
-Страхотна работа, Си!-казах с възхищение
-Липсваше ми всичко това-усмихнах и се

-Нали .. и аз харесвам как се получи,макар че другите момичета бяха по .. ами .. по-активните не аз,но и таз се включих .. трябва да се отбележи!-засмях се леко и отново се огледах.Забелязах Джейми .. той ми беше по-малък братовчед от страна на баща ми или бащата на Дийн,който мернах след малко.Не го бях виждала от доста време .. а виж ти и Нейт Скот беше там .. колко интересно ... не завършихме отношенията си по най-добрият начин.Алиса леко ме побутна явно се бях отнесла в мислите си.
-Не .. нищо просто си мисля!-побързах да кажа,преди да ме е попитала
Върнете се в началото Go down
Layla FeeL James
Upper East Sider
Upper East Sider
Layla FeeL James

Брой мнения : 37

Character sheet
Име Име: Layla Feel James
Връзка Връзка: Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 7:43 pm

Dean Winchester написа:
Погледнах към нея,сигурно рано или късно,щеше да разбере за малкото ми пиленце,затова реших да `и кажа.
-Това малко дете,ей там е моя племенник,казва се Джейми и трябваше да го доведа,трябва да го гледам известно време,а не ми се даваха пари за детегледачка,защото тук ще го наглеждам и съм по - спокоен,отколкото да го оставя у някоя откачалка,която си мисли,че му е майка и т.н. - обясних `и аз и се усмихнах.
Изпих чашата алкохол и тръгнах да търся друго,като си повтарях да не се напивам за да успея да прибера себе си и най - важното - Джейми невредими.

-Ясно. - казах и се усмихнах.
-Значи си имаме да наглеждаме едното пиленце.. - след това изречение, взех една чаша, чието съдържание отново ми беше крайно неизвестно, и го изпих на екс.
-Значи, трябва да се ограничаваме в пиенето. - съобщих след това и се облегнах на ръката си.
Dean Winchester
Upper West Sider
Upper West Sider
Dean Winchester

Брой мнения : 289

Character sheet
Име Име: Дийн Уинчестър
Връзка Връзка: За сега не
Години Години: 19

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 7:48 pm

Прие новината добре,което ме зарадва,защото можеше да ми бие шута и да тръгне на някъде,където ще намери друг без деца.
-Значи, трябва да се ограничаваме в пиенето. - каза накрая,но аз не я чух,затова започнах да се наливам.
Бира след бира.Бях напълно забравил за Джейми,който умираше от скука на една от масите,защото нямаше какво да прави.
Поканих Лейла на танц.Тя се съгласи и се усмихна,започнахме да танцуваме в центъра на дансинга,точно под диско топката,или там както се казва.
Приближих се малко към нея и я целунах.
-Извинявай! - отдръпнах се аз,явно съм прекрачил всички граници.
Alyssa Pettyfer
Upper East Sider
Upper East Sider
Alyssa Pettyfer

Брой мнения : 26

Character sheet
Име Име: Alyssa Pettyfer
Връзка Връзка:
Години Години: 21

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 7:51 pm

-Нали .. и аз харесвам как се получи,макар че другите момичета бяха по .. ами .. по-активните не аз,но и таз се включих .. трябва да се отбележи!-засмях се леко и отново се огледах.Забелязах Джейми .. той ми беше по-малък братовчед от страна на баща ми или бащата на Дийн,който мернах след малко.Не го бях виждала от доста време .. а виж ти и Нейт Скот беше там .. колко интересно ... не завършихме отношенията си по най-добрият начин.Алиса леко ме побутна явно се бях отнесла в мислите си.
-Не .. нищо просто си мисля!-побързах да кажа,преди да ме е попитала
Наляхме си питиета и веднага изпих първата чаша на екс, а Серина ми се засмя
-Какво? Все пак е купон-ухилих и се и отново изпих втората чаша на два пъти, поръчах си и трето..и се заоглеждах наоколо виждах както познати лица така и непознати... Когато се обърнах към Серина я видях, че се е отнесла на някъде..беше се загледала в някой ..трябваше да я побутна, за да се върне на земята
-Хей къде се отвя?-попитах я аз
Layla FeeL James
Upper East Sider
Upper East Sider
Layla FeeL James

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 7:55 pm

Вечерта минаваше сполучливо добре. Беше минал може би около час откакто бяхме дошли, но това не пречеше и двамата да се бяхме оляли с пиенето.
Станахме да танцуваме, след пиенето обаче, и след бавните песни които взеха да пускат, желанията на тялото взеха контрол и...
Дийн ме целуна.
Нямах нищо против, но той го смяташе за грешка, изглежда. Или поне така ми се стори. Ама не беше!
-Извинявай! - каза, когато се отдръпна и изглеждаше наистина притеснен. За мен това обаче не беше нещо особено. Както и да е.. Вместо да му залепя една ръка на лицето, както доста момичета биха направил, аз го придърпах обратно и както той преди малко, също впих устни в неговите. Разликата бе, че аз бях малко по-не толкова пияна, и не говорех.
Dean Winchester
Upper West Sider
Upper West Sider
Dean Winchester

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:00 pm

Сякаш мина цяла вечност,стояхме и се гледахме.
Около мен всичко се върнеше много бавно,явно беше плод на изпития алкохол,или просто на мен така ми се струваше,но ми беше забавно,да я чакам да реагира,да ми удари шамар или да направи нещо друго,което ще прикове вниманието ми.
Започнах да ся извинявам отново,направих го няколко пъти,дори бях готов да падна на колене,просто да не ми се сърди,но тя не ми се сърдеше.
Напротив,отговори ми.Сигурно защото бяхме много пияни и това даваше вече своите жертви,но аз се възползвах от момента и я придърпах тръгнахме някъде извън игрището,като продължавахме.
Излязохме на стълбището,и продължихме,като преди да продължа видях дали няма хора наоколо,защото щеше да стане неловко.
Серина Ван Дер Уудсън
Upper East Sider
Upper East Sider
Серина Ван Дер Уудсън

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:02 pm

Цитат :
Наляхме си питиета и веднага изпих първата чаша на екс, а Серина ми се засмя
-Какво? Все пак е купон-ухилих и се и отново изпих втората чаша на два пъти, поръчах си и трето..и се заоглеждах наоколо виждах както познати лица така и непознати... Когато се обърнах към Серина я видях, че се е отнесла на някъде..беше се загледала в някой ..трябваше да я побутна, за да се върне на земята
-Хей къде се отвя?-попитах я аз

-Ъм .. ей сега идвам!-казах аз и се запътих към Джейми .. видях го ,че скучаеше,а пък и Дийн се беше запил,затова реших,че някой трябва да се погрижи за него.Не го бях виждала отдавна.Когато приближих до него му се усмихнах леко,той на мен също.
-Здрасти Джейми .. помниш ме нали?-попитах го аз,а той само ми кимна.
-Ако искаш ела при мен и една моя приятелка,докато чичо ти се забавлява?-предложих му аз.

Сия Милано
Lovely Admin
Lovely Admin
Сия Милано

Брой мнения : 1035

Character sheet
Име Име: Brooke Davis
Връзка Връзка: Lucas Scott
Години Години: 23

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:04 pm

Haley James написа:
Както се смеехме на някаква глупост на Люк, Брук се появи от някъде и седна до нас. Това не ме изненада тъй като бяхме на обща маса като организатори, но когато ме заговори дойде изненадата
- Виж Брук, аз нямам никакви лоши чувства към теб, да не съм казвала много хубави нещо, но не съм и лъгала ти си тази която не ме харесва. - казах гледайки я в очите
- А за идеята наистина се радвам, че се хареса, партито е хубаво и ми е приятно, че съм била отговорна за това - казах с усмивка и отпих от коктейла който Люк ми приготви

- Радвам се, че беше част от комитета, светице. - намигнах й и се усмихнах леко. Поогледах се за Нейтън, но когато погледа ми попадна върху Люк ми беше нужно усилие да продължа нататък...боже, този беше секси, дори със маска. Брук, не се разсейвай! Таа доразгледах залата и с облекчение установих, че всички се забавляват. Звъннах на Пи, но телефонът и беше изключен...къде беше подяволите...
Layla FeeL James
Upper East Sider
Upper East Sider
Layla FeeL James

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:06 pm

А, пък може би не беше толкова деяние на алкохола, колкото на взаимно привличане и, евентуално, желание. Изключихме всичко друго наоколо, или поне аз, и по едно време останахме само двамата. Беше изключително забавно! Изнесохме се малко по встрани, извън игрището на някакви стълби.
Изведнъж се усетих притисната между стената и тялото на Дийн, а чувството беше... просто подлудяващо.
Jamie Lucas Scott
Upper West Sider
Upper West Sider
Jamie Lucas Scott

Брой мнения : 248

Character sheet
Име Име: Джеймс Лукас Скот
Връзка Връзка: ~
Години Години: 11

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:07 pm

Вечерта течеше с пълна сила,а Джейми скучаеше,вече беше изял цяла една купа с чипс и една голяма чаша пунш,щеше да почне втора купа,когато до него се приближи още едно момиче.
-Здрасти Джейми .. помниш ме нали? - попита го та,а той се опита да си спомни от къде я познаваше,а да.Знаеше,че тя се познава с чичо му Дийн,и също така,че са някакви много далечни роднини,но нищо повече.А и сега беше доста пораснала,последния път когато я видя,тя все още не беше пораснала,но сега вече беше доста пораснала,и дори в началото не я позна.
Джой `и се усмихна.
-Идвам след малко! - каза детето,и се обърна към масата.
Взе една шепа чипс,колкото му позволяваше,всъщност малката му ръчичка бе хванала само две резънчета,той ги пъхна в джоба си,за всеки случай ако свърши,а този чипс определено му харесваше.
Огледа се,всички хора навсякъде държеха в ръцете си пластмасови чаша,затова и Джейми си взе една,за да може да прилича поне малко на големите.
Dean Winchester
Upper West Sider
Upper West Sider
Dean Winchester

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:15 pm

Всичко стана ужасно бързо.
Напълно изключих за Джейми,дори си бях забравил името,това беше нещо като сбъдната мечта,за първи път и аз да не съм светец.Станах грешник,което ми напомни за Клюкарката,която ще си чеше езика утре,и сигурно ще успее да снима,но това сега не ме интересуваше.
Започнах да се задъхвам,от дреме на време,все още мислех,че е сън.
-Мисля,че трябва да се върнем там,трябва да останем още малко,все пак е парти,а после можем да довършим някъде другаде. - казах `и и я целунах.
Серина Ван Дер Уудсън
Upper East Sider
Upper East Sider
Серина Ван Дер Уудсън

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:16 pm

С Джейми се върнахме при Алиса,а тя ме погледна леко озадачена.
-Алиса .. това е Джейми .. той ми е нещо като .. като братовчед!-усмихнах и се леко.Сложих го да седне на стола и му казах..
-Доста по-голям си откакто те видях за последно.-отново му се усмихнах.
-На колко стана 7 .. 8?-зададох следвашият си въпрос и погледнах към Дийн,който май въобще не се сещаше,че не беше сам тук.
Nathan Scott
Upper West Sider
Upper West Sider
Nathan Scott

Брой мнения : 356

Character sheet
Име Име: Nathan Scott
Връзка Връзка: Haley James

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:17 pm

След като със Брук се разделихме минах през бара за двойно уиски и пообиколих малко...Беше станало яко. Поздравих някой познати...тоест по - близки познати, тъй като познавах всички всъщност и реших да отида на масата, на която трябваше да бъдем. Интересното беше, че и Брук беше там.
- Пак здрасти, грешнице. - засмях се, сядайки до нея. - Как така не си се нахвърлила на някого? - попитах, повдигайки вежда, а тя ме удари по ръката.
Haley James Scott
Global Moderator
Global Moderator
Haley James Scott

Брой мнения : 808
Местожителство : land of dreams

Character sheet
Име Име: Haley James Scott
Връзка Връзка: Nathan Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:17 pm

- Аз също - усмихнах се в отговор и погледнах блондито
- Хей ти с цигарата ще танцуваме ли? - попитах побутвайки го леко, а той се засмя
- Без цигарата, моля - казах посочвайки пепелника. Той въздъхна и изгаси цигарата, изправи се подаде ми ръка и тръгнахме към дансинга. Песента не беше особено бавна, но не беше и бърза, мелодията ѝ беше хубава
- Мисля, че дори и с маската пак събираш доста погледи. Внимавай тук има много хиени готови да те разкъсат - казах когато той ме придърпа към себе си и се засмях.
http://venusworld.forumcanadien.org/forum
Jamie Lucas Scott
Upper West Sider
Upper West Sider
Jamie Lucas Scott

Брой мнения : 248

Character sheet
Име Име: Джеймс Лукас Скот
Връзка Връзка: ~
Години Години: 11

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:21 pm

Джейми и Серина тръгнаха между хората,Джейми имаше чувството,че ще го смачкат толкова много хора.
Накрая стигнаха до някакво друго момиче.
-Здрасти!- поздрави я той и `и се усмихна,тя също му отвърна.
-Доста по-голям си откакто те видях за последно. - отбеляза Серина и се усмихна на момчето.
-На колко стана 7 .. 8? - попита го тя,а той се намръщи.
-Всъщност съм на 10! - каза настоятелно,като много добре знаеше,че все още си е малък,но годините му вдъхваха кураж.
Layla FeeL James
Upper East Sider
Upper East Sider
Layla FeeL James

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:24 pm

Усмивка, която просто крещеше "грях", само че на по-груб език, се плъзна по лицето ми. Целунах го още веднъж, като за последно обаче, и се върнахме обратно на партито, държейки се за ръка.
Дийн, а както и аз се сетихме за Джейми. Но и тази мисъл бързо отлетя от главите ни и се върнахме към танците, както преди малко.
Lucas Scott
Upper West Sider
Upper West Sider
Lucas Scott

Брой мнения : 467

Character sheet
Име Име: Лукас Скот
Връзка Връзка:

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:24 pm

Брук се появи и ме изненада когато заговори почти приятелски на Хейли, не казах нищо само я огледах биваше си я. Днес определено беше изкушаваща, Хейли ме побутна и аз я погледнах, попита дали искам да танцуваме и аз се съгласих, макар, че трябваше да изгася цигарата си
- Може би по - късно ще поогледам за някоя друга красавица, но сега предпочитам тази тук - казах прегръщайки я през кръста. Хванах ръката ѝ и я завъртях, след което отново притеглих към себе си
- Поне докато Нейтън не си намери някоя и не изчезне - казах по скоро на себе си, но май и тя ме чу.
Сия Милано
Lovely Admin
Lovely Admin
Сия Милано

Брой мнения : 1035

Character sheet
Име Име: Brooke Davis
Връзка Връзка: Lucas Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:26 pm

След няколко минути Нейт се появи, при това заяждайки се. Ударих го по бицепса и се намусих.
- Ако искаш да усетиш питието си по цялото си лице продължавай в същия дух. - отвърнах заядливо, но после го погледнах учудено.
- Ти всъщност защо си тук, как не си набутал някоя в някоя съблекалня или килер или тоалетна? - попитах, повдигайки вежда с заговорническа усмивка.
Alyssa Pettyfer
Upper East Sider
Upper East Sider
Alyssa Pettyfer

Character sheet
Връзка Връзка:

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:27 pm

С Джейми се върнахме при Алиса,а тя ме погледна леко озадачена.
-Алиса .. това е Джейми .. той ми е нещо като .. като братовчед!-усмихнах и се леко.Сложих го да седне на стола и му казах..
-Доста по-голям си откакто те видях за последно.-отново му се усмихнах.
-На колко стана 7 .. 8?-зададох следвашият си въпрос и погледнах към Дийн,който май въобще не се сещаше,че не беше сам тук.
Серина се запъти на някъде
-Ъмм...окей-казах аз и отново си поръчах питие..трябваше ми доста алкохол да се развеселя...Танцувах си и продължавах да си поръчвам питиета..След десетина минути Серина се появи с едно момченце..
Леко се стъписах-Братовчед ли?-аз що не го познавам се замислих...след което се наведох и го ощипах за бузата
-Здравей, Джейми- усмихнах му се лъчезарно и се върнах на моето питие
Серина ме погледна въпросително
-Кажи, ЕС-захилих и се, танцувайки
Haley James Scott
Global Moderator
Global Moderator
Haley James Scott

Брой мнения : 808
Местожителство : land of dreams

Character sheet
Име Име: Haley James Scott
Връзка Връзка: Nathan Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:34 pm

- Ахам, значи ме пазиш от брат си - засмях се аз, това си беше лудост. Как можеше да си помисли, че може да се получи нещо между Нейтън и мен, първо не бях негов тип, второ не бях негов тип и трето не бях негов тип.
- Не се тревожи забавлявай се брат ти не се интересува от мен, както и аз от него - казах сигурна и след като песента свърши започна една много по - бърза и ритмична. Двамата с Люк се отдалечихме малко един от друг и започнахме да се движим в ритъма, като не спирахме да се смеем и усмихваме.
http://venusworld.forumcanadien.org/forum
Серина Ван Дер Уудсън
Upper East Sider
Upper East Sider
Серина Ван Дер Уудсън

Character sheet

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:36 pm

-Странна си!-засмях и се аз.Когато Джейми ми каза,че е на десет ми стана леко неудобно.
-Уоу .. доста по-голям си отколкото си мислех.-отново му се усмихнах.
-Май чичо ти се забавлява много повече от теб!-подсмихнах се леко.И отново погледнах към Дийн.Изведнъж пред мен се появи един познат силует .. на няколко метра от мен Нейтън стоеше с Брук и се оглеждаше наоколо.
-Да .. просто чудесно!-възкликнах аз.
-Сега остава и да дойде!-тогава Алиса ме изгледа.
-Погледни натам!-посочих и незабележимо.
Вероника Мейсън
Brooklyner
Brooklyner
Вероника Мейсън

Брой мнения : 255

Character sheet
Име Име: Вероника Мейсън
Връзка Връзка: Даниел Смит

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:37 pm

След известно време с Дан спряхме да танцуваме.. Отпратих го да се забавлява.. Не вярвах да си прекарам добре въпреки, че бях един от организаторите.. Хвърлих едно око на забавляващите се хлапаци и тръгнах към масата с питиетата.. Музика, танци.. Цялата ми глава щеше да гръмне.. Поне и на мен да ми е весело.. Взех едно чисто уиски.. не очаквах тук да има алкохол, но явно съм сгрешила .. Отпих лека глътка, а гърлото ми пламна с онази приятна болка.. Усмихнах се дяволито .. Въпреки това останах на мястото си.. Много добре знаех, че едно питие няма да ми стигне.. Огледах се за Даниел, но явно се бе забутал при някое момиче.. Не ми пукаше.. Живота си бе негов.. Единственото нещо, което ме интересуваше бяха цигарите.. Изпитвах ужасяваща нужда да вкуся от аромата на тютюна, но нали в училище бяха забранени.. Реших да не рискувам..
Lucas Scott
Upper West Sider
Upper West Sider
Lucas Scott

Брой мнения : 467

Character sheet
Име Име: Лукас Скот
Връзка Връзка:

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:38 pm

- Познавам брат си Хейлс, той е играч, а ти изглеждаш страхотно. А и не би пропуснал възможността да се заяде с мен и да ме дразни. - свих рамене, песента се смени, а ние продължихме да танцуваме и да се забавляваме. След още няколко песни седнахме отново на масата
- Нейт - кимнах поздравявайки и свалих глупавата маска.
Alyssa Pettyfer
Upper East Sider
Upper East Sider
Alyssa Pettyfer

Character sheet
Връзка Връзка:

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:43 pm

-Кой? Аз ли? - засмях се на думите и
-Аз не съм странна, еС..-ухилих се до уши и изпих последната глътка от поредното си питие..тъкмо тръгвах да си поръчам още едно, но Серина ме дръпна..аз леко залитнах и едвам се удържах да не падна..Тя започна да ми говори за някой, който я гледаше
-Кой?Какво- запитах я
-Кой е този-ухилих се и се измъкнах от ръката й и си поръчах следващо питие...
Nathan Scott
Upper West Sider
Upper West Sider
Nathan Scott

Брой мнения : 356

Character sheet
Име Име: Nathan Scott
Връзка Връзка: Haley James

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitimeПет Фев 04, 2011 8:52 pm

- Ха- ха. Много си забавна. - казах саркастично и отпих от уискито си.
- Сега сериозно, как така скучаеш самичка? - попитах, обръщайки се на една страна изцяло към нея, а тя повдигна рамене.
- Разочароваш ме, грешнице...да не би да се превръщаш в светица? - засмях се и в този момент брат ми се появи.
- Здрасти Люк...- кимнах и отново погледнах към Брук, която ме гледаше с присвити очи. Дано не ме убие!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Баскетболно игрище    Баскетболно игрище  - Page 4 I_icon_minitime

Баскетболно игрище
Върнете се в началото 
Страница 4 от 9Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Волейболно игрище
» Баскетболното игрище

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Gossip Girl RPG :: Архив :: Архив-
Идете на: