Времето | През тази седмица времето ще е предимно слънчево, като само на места в следобедните часове може да има променлива облачност с краткотрайни превалявания. Температурите ще бъдат между 18 и 22 градуса. |
Gossip Girl’s blog | Вижте новата клюка на "Клюкарката"
|
|
| Баскетболно игрище | |
|
+15Dean Winchester Layla FeeL James Natalie Sky Джейкъб Блек James Collins Jamie Lucas Scott Даниел Смит Nathan Scott Peyton Sawyer Серина Ван Дер Уудсън Blair Woldorf Haley James Scott Вероника Мейсън Lucas Scott Сия Милано 19 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Haley James Scott Global Moderator
Брой мнения : 808 Reputation : 6 Join date : 23.01.2011 Age : 33 Местожителство : land of dreams
Character sheet Име: Haley James Scott Връзка: Nathan Scott Години: 23
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:19 pm | |
| - Ти си истински дявол Лукас Скот - казах засмивайки се - Добре, но не прекалявай, защото обещавам да те карам да тичаш за всяка цигара повече ще тичаш по километър - предупредих аз, взех чашата си и седнахме на нашата маса. - И моля те Люк без глупости, никакви глупости! - казах категорично и се настаних удобно на стола си оглеждайки се исках да съм сигурна, че всички си прекарват добре. | |
| | | Сия Милано Lovely Admin
Брой мнения : 1035 Reputation : 15 Join date : 16.01.2011
Character sheet Име: Brooke Davis Връзка: Lucas Scott Години: 23
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:22 pm | |
| Пристигнахме в училището и когато влязохме в залата...всичко беше перфектно. Притесненията ми се изпариха и прегърнах Нейт през кръста за секунда. - Радвам се, че съм с теб тук. - усмихнах му се. - А сега отивай да сваляш някоя. - засмях се и го побутнах напред, а аз тръгнах към масата, където трябваше да бъдем, но едно нещо хвана погледа ми. Малко дете...на около десет- единадесет години. Какво правеше тук...Отидох до него и се снижих на неговото ниво, усмихвайки се леко. - Здравей мъниче, какво правиш тук? - попитах го. | |
| | | Вероника Мейсън Brooklyner
Брой мнения : 255 Reputation : 0 Join date : 24.01.2011
Character sheet Име: Вероника Мейсън Връзка: Даниел Смит Години: 18
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:26 pm | |
| С Дан сложихме маските си и тръгнахме към игрището.. Беше ми спокойно с него.. Пътувахме мълчаливо, но това бе по-добре отколкото да говорим за миналото или за нещо по-лошо - бъдещето .. Когато пристигнахме влязох в голямата зала под ръка с Даниел.. Всички ме гледаха шокирано.. не очакваха да дойда с момче.. Най-вероятно бяха свикнали да съм курва, но това не ме притесняваше.. не ми пукаше за хорското мнение.. - Е .. тук сме.. - ухилих се.. Тогава видях едно малко момченце.. Брук бе при него.. Ухилих се.. Беше толкова сладко.. Руса косичка.. очите не можах да ги видя хубаво, но ми заприличаха на кафяви.. - Не е ли сладур ?? - попитах Дан и посочих момченцето.. | |
| | | Jamie Lucas Scott Upper West Sider
Брой мнения : 248 Reputation : 0 Join date : 04.02.2011 Age : 29
Character sheet Име: Джеймс Лукас Скот Връзка: ~ Години: 11
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:29 pm | |
| Малкото дете стоеше само и се ядосваше,че не е голямо колкото тях,защото ако сега беше на поне 17 или 18,щеше да е там и да се забавлява,а не да стой и да чака,чичо му да се забавлява и да си отидат,а и тук нямаше много малки момиченца или момченца,даже почти нямаше,като изключим него. Изведнъж едно момиче се приближи. Джейми се усмихна на каката,защото се надяваше да го заговори,като види колко хубаво се усмихва. - Здравей мъниче, какво правиш тук? - попита го тя учтиво,а то се изправи. - Здрасти,аз съм тук с чичо Дийн,той е ей там. - каза то и посочи чичо си,който се опитваше да заговори някакво момиче. - А ти,забавляваш ли се на това парти? - попита той любопитно и взе едно пърченце чипс от една хубава купа. | |
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:35 pm | |
| О, колко сладък беше.. - И Дийн те остави самичък? Боже, знаеш ли колко си сладък? - попитах и му се усмихнах широко, ущипвайки го леко по бузката. - Същинско съкровище. - допълних и седнах на един стол до него. - Ами тъкмо пристигнах... на теб харесва ли ти? - попитах го, подпирайки брадичка на едната си ръка и го погледнах любопитно.
| |
| | | James Collins Upper East Sider
Брой мнения : 468 Reputation : 0 Join date : 28.01.2011 Age : 32 Местожителство : Manhattan,Upper East Side
Character sheet Име: James Collins Връзка: Години: 18
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:38 pm | |
| Вечерта най-сетне дойде..Толкова бях развълнуван. Но само да имах придружител.Това не е толкова фатално. Много исках да се видя с Фелисити(сестра ми ). Тази вечер се надявам да бъде по-добра. Влязох в залата,беше толкова красиво. Нямах търпение да започне.!!!
| |
| | | Даниел Смит Brooklyner
Брой мнения : 169 Reputation : 0 Join date : 01.02.2011
Character sheet Име: Даниел Смит Връзка: There is no way Години: 19
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:43 pm | |
| Бяме пристигнали навреме,което не се случваше често.С Вер бяхме хванати за ръце,което беше още по-хубаво.ПОогледах се из залата,но не познах никой.Бях се разсеял,но Вер ме побутна и се осъзнах.След това ми показа едно момченце и ме попита дали не е сладур. -Голям сладур е!-казах аз и се усмихнах.Настина маника беше много сладък.-Искаш ли нещо за пиене?-допълних и се обърнах към Вер. | |
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:49 pm | |
| Ухилих се.. Не го бях чувала да говори така за дете.. Може би защото не срещахме много деца често.. Огледах залата още веднъж.. Виждах изключително много познати лица.. Всъщност познавах всички .. Или почти всички.. надявах се само сестра ми да не дойде и да вдигне скандал.. Нямаше да е очарована ако ме видеше с Дан.. - Ами да.. Защо не.. ? - усмихнах се и го дръпнах към питиетата .. Нямах си и на идея той какво ще пие, но аз определено почвах с алкохола .. Взех някакъв коктейл, който определено бе с алкохол.. Нали бях грешница.. ?? Трябваше да пия нещо по-силно, но се задоволих и с това.. Отпих бавно оставяйки следи от червило по стъклената чаша.. | |
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:49 pm | |
| Джейми започна да се оглежда,започваше да му става скучмно,след малко щеше да започне да обикаля и да пита наред хората,дали искат да танцуват с него,защото така имаше опастност да му стане много скучно.Джейми беше благодарен,че е взел внеманието на момичето до него,тя беше тлокова красива,че направо не му се вярваше,че тя говори с него. - Ами тъкмо пристигнах... на теб харесва ли ти? - попита го тя и му се усмихна,но преди това го ущипа няколко пъти по бузите. Джейми се намръщи,много мразеше да ме правят така,но се стърпя,защото не искаше да прави лошо впечатление. - Много хубаво парти! - каза той и се усмихна. - Само дето няма много деца,на моята възраст,всички сте много големи и с маски,а аз - не. - каза то мъчно. - а и няма да има с кой да танцувам. - каза той още по - мъчно от преди и си взе още малко чипс. | |
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:54 pm | |
| - Амии аз и още няколко момичета всъщност организирахме всичко, затова те питам. - засмях се леко. - Спокойно, и ти ще пораснеш и ще имаш много балове като този, че дори и по - хубави. Не бързай да растеш, детството е най - хубаво. И на теб не ти трябва маска...прекалено сладък си за нея. - намигнах му и закачих нослето му с пръст, след което се засмях. - А как се казваш мъник? И на колко си всъщност..? - попитах любопитно. | |
| | | Джейкъб Блек Brooklyner
Брой мнения : 5 Reputation : 0 Join date : 04.02.2011
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:55 pm | |
| Малко по-рано взех, с новата си кола, Касиди от тях. Щяхме да ходим заедно на бала. Кас бе прекрасна не можех да откъсна очи от нея. Отворих й вратата, а тя се качи в колата ми и не след дълго вече бяхме в училището. Когато влязохме едва не ахнах, залата бе украсена невероятно. Хванах Касиди за ръка и я поведох към една маса. Настанихме се, а аз все още не можешх да сваля очи от нея. Беше толкова красива и бе дамата ми за вечерта, което ме накара да се усмихна. Определено щях да си изкарам добре. - Какво ще пиеш ? - попитах я. | |
| | | Natalie Sky Upper East Sider
Брой мнения : 165 Reputation : 0 Join date : 26.01.2011
Character sheet Име: Натали Скай Връзка: every boy that i want Години: 19
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 6:59 pm | |
| Нямах намерение да си стоя в нас цяла вечер, но не си падах особено по балове. Е все пак ... както казах нямах никакво намерение да скучая. Не че като отида на тъпият бал нямаше да ми е скучно, защото не познавах абсолютно никой...всъщност преди да замина за Сан Диего познавах всички и бях доста популярна, но всеки знае че няма ли те дори и една година те забравят, а и аз не помнех много много предишните си манхатънски приятели. Оправих се за бала и тръгнах към Констанс. След като пристигнах и влязнах в така познатото баскет игрище ахнах. Всичко бе съвършенно красиво и все пак как можех да се забавлявам... Просто отидох да си налея питие, което 100 % щеше да бъде, а и трябваше да е алкохолно.
| |
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:01 pm | |
| Джейми се зарадва,защото тя не му се сърдеше,за това,че е много унил.Усмихна `и се и са ободри малко. Тя го попита как се казва и на колко е години.Той се замисли,искаше да изглежда по - голям затова трябваше да е точен в годините,затова я погледна загадъчно. -Казвам се Джейми Джой и съм на десет години! - весело каза той и `и хвърли една от своите си усмивки,които даваше много рядко,но само на хора,които смята за много добри и хубави,както сега с това момиче. - А ти как се казваш и на колко си години? - попита я той. | |
| | | Layla FeeL James Upper East Sider
Брой мнения : 37 Reputation : 0 Join date : 31.01.2011
Character sheet Име: Layla Feel James Връзка: Дийн Уинчестър Години: 18
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:07 pm | |
| С Дийн най-на края стигнахме до баскетболното игрище. Закъсняхме за купона с може би около час, защото аз трябваше да отида до вкъщи. Първо и най-важно, защото трябваше да се преоблека, второ, за да видя най-на края новият си дом, и трето за да пусна новата си придобивка - вълчето да щъпурка из вкъщи. И така, ето ни и нас, най-сетне пристигнахме. | |
| | | James Collins Upper East Sider
Брой мнения : 468 Reputation : 0 Join date : 28.01.2011 Age : 32 Местожителство : Manhattan,Upper East Side
Character sheet Име: James Collins Връзка: Години: 18
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:09 pm | |
| Докато си наливах пунш видях Фелисити. Тя пък какво правеше.Незнаех че и харесват такива мероприятия. Учудих се.....Зарадвах се че е тук. Може пък да разчупим ледовете.!!! Надявам се.. | |
| | | Dean Winchester Upper West Sider
Брой мнения : 289 Reputation : 0 Join date : 27.01.2011
Character sheet Име: Дийн Уинчестър Връзка: За сега не Години: 19
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:11 pm | |
| С племенника ми пристигнахме,но преди това се видях с Лейла и двамата влязохме вътре,казах на племенника ми да се забавлява и двамата тръгнахме на някъде. -Нещо за пиене? - попитах я аз,и двамата тръгнахме между хората,след като се добрахме до питиетата си взех една чаша и си сипах нещо произволно,каквото и да е,тя направи същото.Отидохме до една от масите и седнахме. Хвърлих едно око на Джейми,който разговаряше с Брук,усмихнах се и се отпуснах с нея той беше в добри ръце. | |
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:12 pm | |
| - Оооо уникално сладък си! - зарадвах му се. - Искаш ли една тайна?? - попитах го заговорнически и се засмях - По- сладък си от всички момчета тук на куп. - намигнах му, а той едва не се изчерви. - Аз съм Брук Дейвис и съм на деветнадесет години! - последвах примера му в представянето и отново се засмях. - Знаеш ли сладур, сега трябва да отида до масата на организаторите, за да видя какво е положението и дали всички се забавляват, но обещавам, че ще те намеря после и ще танцувам с теб. - намигнах му и се изправих. - До после, сладур! - казах му и го целунах по бузката...направо да го изядеш! Май децата ми бяха слабост.. Помахах му и се отдалечих, тръгвайки към масата на организаторите. За мое учудване там бяха само Блеър, Хейли и Лукас. Къде ли бяха Вер и Пи? Минах през масата с напитките, взех си един коктейл и седнах при останалите. Погледнах Хейли за няколко секунди и накрая се обърнах към нея. - Хейли..- повиках я и тя се обърна към мен - Знам, че не се харесваме особено, но просто исках да ти призная, че идеята наистина беше страхотна и се получи супер бал. - усмихнах се и се облегнах назад, отпивайки от питието си. | |
| | | Серина Ван Дер Уудсън Upper East Sider
Брой мнения : 198 Reputation : 0 Join date : 23.01.2011
Character sheet Име: Серина Връзка: Нейт Арчибалд Години: 18
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:14 pm | |
| С Алиса се разбрахме заедно да отидем на бала.Не се бях чувала с Нейт от доста време .. започваше да ми липсва ужасно много.Дано го видех тази вечер. Алиса ме взе от нас с лимузината и се запътихме към балът.Надявах се всичко да бъде организирано както се бяхме надявали.Музиката се чуваше от далеч,когато влязохме салонът беше пълен с ученици.Огледах се и видях доста познати лица. С Алиса се запътихме към питиетата .. бяха пуншове .. беше леко комично при положение тук всеки пиеше само алкохол.С Алиса се спогледахме и леко се засмяхме,но си взехме по една чашка. -Е .. какво мислиш? Аз и още няколко момичета организирахме това!-попитах я аз,като отпих от напитката. | |
| | | Haley James Scott Global Moderator
Брой мнения : 808 Reputation : 6 Join date : 23.01.2011 Age : 33 Местожителство : land of dreams
Character sheet Име: Haley James Scott Връзка: Nathan Scott Години: 23
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:23 pm | |
| Както се смеехме на някаква глупост на Люк, Брук се появи от някъде и седна до нас. Това не ме изненада тъй като бяхме на обща маса като организатори, но когато ме заговори дойде изненадата - Виж Брук, аз нямам никакви лоши чувства към теб, да не съм казвала много хубави нещо, но не съм и лъгала ти си тази която не ме харесва. - казах гледайки я в очите - А за идеята наистина се радвам, че се хареса, партито е хубаво и ми е приятно, че съм била отговорна за това - казах с усмивка и отпих от коктейла който Люк ми приготви | |
| | | Layla FeeL James Upper East Sider
Брой мнения : 37 Reputation : 0 Join date : 31.01.2011
Character sheet Име: Layla Feel James Връзка: Дийн Уинчестър Години: 18
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:26 pm | |
| Не знаех какво пия, но ми влезе директно! Беше бая силно и се усъмних дали не беше някоя руска водка. Не си представях някой друг освен руснаците да се налива с такава отрова. Е, освен руснаците и моя милост, разбира се! -Сега, ще ми разясниш ли кой, кой е тук? - попитах Дийн, чиято физиономия издаваше, че също не е попаднал на кой-знае-колко сполучлив алкохол. | |
| | | Даниел Смит Brooklyner
Брой мнения : 169 Reputation : 0 Join date : 01.02.2011
Character sheet Име: Даниел Смит Връзка: There is no way Години: 19
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:28 pm | |
| Отидохме до бара и Вер започна с алкохола,а аз реших да не пия.Някой трябваше да я заведе вкъщи,в този случай това бях аз. -Един танц,милейди?-казах и аз с един романтичен тон, а след това и целунах ръка и изчаках отговора и.Едва ли щеше да се забави толкова,но докато изчаквах отново се огледах.Залата все още се пълнеше,а това не бе началото.Повечето хора танцуваха,а някой проосто стояха по масите и разговаряха.Успях да се осъзная точно преди Вероника да каже отговора си. | |
| | | Dean Winchester Upper West Sider
Брой мнения : 289 Reputation : 0 Join date : 27.01.2011
Character sheet Име: Дийн Уинчестър Връзка: За сега не Години: 19
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:30 pm | |
| Погледнах към нея,сигурно рано или късно,щеше да разбере за малкото ми пиленце,затова реших да `и кажа. -Това малко дете,ей там е моя племенник,казва се Джейми и трябваше да го доведа,трябва да го гледам известно време,а не ми се даваха пари за детегледачка,защото тук ще го наглеждам и съм по - спокоен,отколкото да го оставя у някоя откачалка,която си мисли,че му е майка и т.н. - обясних `и аз и се усмихнах. Изпих чашата алкохол и тръгнах да търся друго,като си повтарях да не се напивам за да успея да прибера себе си и най - важното - Джейми невредими. | |
| | | Касиди Робъртс Brooklyner
Брой мнения : 41 Reputation : 0 Join date : 26.01.2011
Character sheet Име: Връзка: Години:
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:31 pm | |
| - Джейкъб Блек написа:
- Малко по-рано взех, с новата си кола, Касиди от тях. Щяхме да ходим заедно на бала. Кас бе прекрасна не можех да откъсна очи от нея. Отворих й вратата, а тя се качи в колата ми и не след дълго вече бяхме в училището.
Когато влязохме едва не ахнах, залата бе украсена невероятно. Хванах Касиди за ръка и я поведох към една маса. Настанихме се, а аз все още не можешх да сваля очи от нея. Беше толкова красива и бе дамата ми за вечерта, което ме накара да се усмихна. Определено щях да си изкарам добре. - Какво ще пиеш ? - попитах я. За първи път щях да стъпя в новото ми училище заради парти, каква ирония.Вече бях готова и чаках Джейк да ме вземе.Той дойде, беше невероятен!Когато стигнахме огледах новото си училище.Беше хубаво, а салона невероятно украсен.Седнахме на една маса. - Какво ще пиеш ? - попита ме Джейк. - Хм, мартини.А ти? - отвърнах и огледах хората.Всички бяха чудесно облечени и красиви.Дали щях да се справя в новия град сред всички тези богаташчета?Е, не че аз не бях богата, но не мясля, че съм като тях. | |
| | | Alyssa Pettyfer Upper East Sider
Брой мнения : 26 Reputation : 0 Join date : 24.01.2011
Character sheet Име: Alyssa Pettyfer Връзка: Години: 21
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:33 pm | |
| - Серина Ван Дер Уудсън написа:
- С Алиса се разбрахме заедно да отидем на бала.Не се бях чувала с Нейт от доста време .. започваше да ми липсва ужасно много.Дано го видех тази вечер. Алиса ме взе от нас с лимузината и се запътихме към балът.Надявах се всичко да бъде организирано както се бяхме надявали.Музиката се чуваше от далеч,когато влязохме салонът беше пълен с ученици.Огледах се и видях доста познати лица. С Алиса се запътихме към питиетата .. бяха пуншове .. беше леко комично при положение тук всеки пиеше само алкохол.С Алиса се спогледахме и леко се засмяхме,но си взехме по една чашка.
-Е .. какво мислиш? Аз и още няколко момичета организирахме това!-попитах я аз,като отпих от напитката. Имаше бал в училище..Серина ми се обади въодушевена и се разбрахме да отидем заедно ..щеше да бъде забавно..Посветих останалата част от деня в спа процедури исках пълна рекалсация....Дойде време да се приготвя и отделих час в избиране на рокля, прическа,обувки, и грим и маската...Тръгнах от нас и минах да взема Серина..Леко закъсняхме с около 20 минути -Трафик!-засмях се и вдигнах рамене Накрая пристигнахме и партито се чуваше още отвън..когато влезнахме всичко беше страхотно, музика, танци, пиене -Страхотна работа, Си!-казах с възхищение -Липсваше ми всичко това-усмихнах и се | |
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище Пет Фев 04, 2011 7:36 pm | |
| Отново отпих от питието преди Дан да ме покани на танц.. Стана ми толкова смешно, че едва не изплюх питието си върху него.. Романтичния му тон бе толкова странен.. Не го бях виждала в такава светлина и все пак ми харесваше.. Той започна да се оглежда преди да съм отговорила.. Поех дълбока глътка въздух, която явно привлече вниманието му и той се обърна.. - Да.. Да танцуваме.. - казах и се усмихнах чаровно.. Той пое ръката ми и ме изведе на дансинга.. Усмивката отново грейна на лицето ми.. Започнахме да танцуваме под ритъма на музиката притискайки телата си плътно едно до друго.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Баскетболно игрище | |
| |
| | | | Баскетболно игрище | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |